Tevredenheid
95,5%

Dhr. Goossens

Deze week heeft grasmattenleggen.nl 300 m2 graszoden geleverd en gelegd rondom onze nieuwbouwwoning. Dit is snel, goed en vakkundig gedaan. Toen mij werd gevraagd om een referentie te schrijven heb ik ook niet lang na hoeven te denken. Ze leggen graszoden in een snel tempo zonder kwaliteit te verliezen.

Nick Goossens

Fantastich werk geleverd, meer dan de moeite waard door deze firma uw graszoden te laten liggen. Onze kinderen spelen er met erg veel plezier op. Super bedankt!

Kathleen

Er is hard en netjes gewerkt door de jongens. Ik ben erg te spreken over het resultaat. Alles is ook binnen zeer korte tijd afgehandeld. Super!

Guus

Mijn oude gras in de achtertuin was al heel lang aan vervanging toe. Vorige week hebben de jongens van Grasmattenleggen.be binnen 2 uur alles verwijderd en vervangen. Nu ligt er weer een mooi stukje gras!

Ingrid

Deze ochtend is het team van grasmattenleggen.be bij ons 80 m2 komen leggen. Het ligt er netjes bij en alles is mooi schoon geveegd. We zitten nu met volle tevredenheid te genieten van ons mooie gazon.

R. Meas

De jongens van grasmattenleggen.be hebben heel mooi werk afgeleverd. Het heeft ze veel tijd gekost door het slechte weer, maar dat mocht de pret niet drukken. De graszoden zien er super groen ui en het ligt er strak in.

C. Janssens

Gisteren zijn de grasmatten gelegd door de jongens van Grasmattenleggen.be. Onze tuinen zijn in een ochtendje leeg gemaakt en opnieuw voorzien van verse grasmatten. Ik ben zeer tevreden, ook over de service.

V. Mertens

Grasmattenleggen.be heeft eind mei ons gazon vervangen. Het ging om 160 m2 in totaal. Binnen drie uur was alles klaar. Het oude gazon verwijderd en een nieuw gazon aangelegd. Alles is in goede harmonie gedaan. Heren ga zo door!!

Tielemans

Vorige maand is het gras in mijn voor en achtertuin vakkundig vervangen door de heren van Grasmattenleggen.be. Een paar grasmatten zijn na enkele tijd wel uitgedroogd door de hitte maar deze zijn gisteren kosteloos vervangen. Heel fijn dat dit zo snel kon!

Peeters

Bij deze hartelijk dank voor de zeer professionele aanpak bij het vernieuwen van mijn gazon. Het is daadwerkelijk weer een gazon geworden. De adviezen, de werklust en de prettige en vakkundige manier waarop het contact verliep en het werk is uitgevoerd verdiend alle lof. Een aanrader voor mensen die een goed stuk werk geleverd willen hebben. 

Hermans

Professioneel bedrijf, service staat hoog in het vaandel! Na de aanleg van mijn nieuwe grasmatten zijn een aantal van deze maten gaan uitdrogen. Na een snel telefoontje werden deze direct kosteloos vervangen. Nu is alles dik in orde!

Van Tilborg

De organisatie achter grasmattenleggen.be verstaat duidelijk haar vak. Goede service, verse grasmatten voor een goede prijs en een professioneel team. Ons gazon ligt er nu weer strak bij.

J. Verlinden

Binnen 2 weken konden de mannen al langs komen om onze tuin op te knappen. Echt een super snelle levering! Het oude gras werd afgevoerd en de stoep werd netjes aangeveegd toen ze klaar waren.

W. de Boer

Vorige week heeft Grasmattenleggen.be ons gazon aangelegd. Ook hebben ze taxussen geplaats en een nieuw terras bestraat. Al deze werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid uitgevoerd. Bedankt daarvoor.               

Herman en Moniek

Dit zijn vakmannen! Met kunde en verstand is binnen korte tijd het gras kaarsrecht aangelegd in onze tuin. Ook hebben we nog handige tips gekregen om het gras zo goed mogelijk te onderhouden.

S. Jacobs

Goede afspraken gemaakt en deze zijn nagekomen. Gras ligt er nu een week in en ziet er prima uit. De mannen hebben snel gewerkt en goed gewerkt. Ik ben zeer blij met mijn graszoden. Jongens dank je wel.

Job Claes

Super tevreden over Grasmattenleggen.be. In minder dan 24 uur na aanvraag van de offerte had ik al een reactie in mijn mailbox. Graszoden kunnen daadwerkelijk binnen 14 dagen gelegd worden. Ze werken snel en zeer nauwkeurig. Het personeel was bovenal erg vriendelijk en meedenkend. In geen tijd hadden wij een prachtig gazon van 380m2 liggen. Zelfs mijn belletje over enkele uitgedroogde grasmatten werd snel opgelost door deze dezelfde week nog te vervangen. Echt fantastische service!

B. Dries

Deze website is mij aangeraden door mijn buurman. Hij heeft al ruim een jaar plezier van zijn grasmatten en ook ik ben nu dik tevreden met mijn nieuwe tuin. Er wordt prima kwaliteit geleverd en de service is uitstekend.

Swinkels

Mijn moeder wil jullie op deze manier nog even bedanken voor het uitstekende werk wat jullie hebben geleverd. Ze vond het erg gezellig met de jongens en is heel tevreden met haar nieuwe gras.

Mevr. Desmet

Super kwaliteit grasmatten en uitstekende service! Binnen 14 dagen na de aanvraag lag onze tuin er weer perfect bij! Alles ligt helemaal strak en na afloop is zelfs de stoep nog netjes aangeveegd. Ik kreeg ook nog een emmertje mest om het gras mooi te houden!

Dhr. De Smet

Deze jongens zijn een aantal dagen geleden langs gekomen om mijn gazon(125m2) te vervangen. Dit hebben zei top gedaan! Alles aan dit bedrijf is professioneel en recht door zee. Bedankt mannen!